Mala in velika perspektiva

Se ti je kdaj že zgodilo, da si hodil/-a po cesti in ti je kdo rekel ufff kakšna huda ura in te je ta oseba vprašal kje si to kupil/-a? No, to se je meni že zgodilo in počutim se prav fajn, da nekdo na meni nekaj opazi in mu je to všeč. Počutiš se malce posebno, da ti vedeti, da imaš dober okus in da ne nosiš nekaj tja v tri dni. So me tudi kdaj že vprašali za oblačila, kje sem jih kupila, pa sončna očala so bila enim tudi všeč, kar za veliko stvari me kdaj kdo oz. bolj katera vpraša no.

Bolj so ženske, ker opazijo stvari, ki so jim všeč in ženske pač imamo oko za lepoto in lepe stvari, moški niso ravno tako oprezni glede teh stvari kot pa me ženske. Ženske opazimo tiste res drobne malenkosti, ko je moški niti s kotičkom očesa ne vidijo kaj šele, da bi jo v celoti videli. In ja opažam to tudi veliko pri sebi veliko, recimo opazim na sebi kje da sem malce debela, ali pa da je kje kaj neravno ali da mi kaj ne stoji lepo, ne vem karkoli in rečem to mojemu partnerju in mi reče, »jaz tega sploh opazil nisem«, ker moški nas vidijo kot celoto, če smo jim všeč smo jim všeč in se sploh ne ozirajo na to kje nam kaj ne stoji ok, kje je kaj čudno, samo ženske vidimo probleme tam kjer jih ni.

Za to stvar sem sprva mislila, da je le namišljotina ampak ni, je kar resnična zadeva, ampak sem potrebovala kar dolgo da sem videla da je res tako kot pravijo. Me tudi recimo vidimo v trenutku, da imamo grdo kožo, da se nam je poslabšala. Vprašaš moškega, če vidi kako gršo kožo imamo pa ne vidijo ničesar. Tako da ja, dame drage, nehajmo se ubadati z malenkostmi, postanimo kot moški, glejmo stvari iz večje perspektivne ne iz tako drobne perspektivne kot smo me navajene! Življenje bo mnogo lažje.