KODE ZA POPUST NA POTOVANJE

Poletje je letni čas, ko se nas večina odpravlja na dopust v tople južne kraje ali na ogled evropskih prestolnic. Pri tem nas vselej zanima, kako bi za to odšteli čim manj denarja, hkrati pa nebi zanemarili kvalitete potovanja. Kode za popust nam pripomorejo, da privarčujemo nekaj denarja pri izbranem potovanju.

Pri rezervaciji katerih koli počitnic, potovanj, apartmajev, hotelov, vikend in last minute paketov pridobimo s kodami nekaj odstotkov popusta. Cene potovanj so lahko zelo visoke, zato vsak odstotek popusta pomeni kar nekaj odštetih evrov manj. Če pa rezerviramo potovanje za več oseb, potem pa je število privarčevanih evrov še toliko večje. Kode za popust vnesemo v za to ustrezno okence pri rezervaciji na spletni strani, kjer bomo rezervirali potovanje.

Takšne kode lahko hitro najdemo, če malce pobrskamo po spletu. V primeru, da smo včlanjeni v klub zvestobe pri neki potovalni agenciji, bomo kodo prejeli preko navadne ali elektronske pošte. Veliko privarčevanih evrov nam lahko pride prav na samem potovanju, saj jih lahko koristimo za dodatne izlete, obisk muzejev ali za osvežilne pijače. Če ste že izbrali dopust, potem podarite in pošljite naprej kodo vašim prijateljem ali sorodnikom in jim s tem omogočite cenejši dopust ali potovanje. Hvaležni vam bodo.