Ko ne veš kaj kupiti za darilo …

Za koga vam je težje iskati darilo? Za moškega ali žensko? Meni osebno je mnogo težje kupovati nekaj moškemu, ker nimaš kaj veliko izbire. No ok, saj se najde kaj, ampak za moškega moreš vsaj za moje mišljenje biti malček bolj inovativen. Ženski lahko kupiš od nakita, do oblačil, kozmetike – make-up; za tuširanje, nega ipd., torbice, denarnice in še bi lahko v nedogled naštevala.

Za moškega pa morem vedno prav pomisliti kaj bi lahko kupila. Nazadnje mi je celo šinila ena ideja kaj kupiti enemu prijatelju, ker je praznoval rojstni dan in sem prišla do ideje, da pa mu bom kupila denarnico in sem našla eno res top na TOSN.si, takšna smešna je bila in je bila priročna, hkrati pa takšna za hec in ko je pogledal kaj sem mu kupila se je nasmejal do solz in morem reči, da sem bila prav ponosna nase, ker sem zadela v terno!

Človeka lahko poznaš ali pa tudi ne, ampak velikokrat pride do točke, ko pa ne veš ali si kupil nekaj koristnega ali nisi in je bilo kar nekaj. Res je, da pač darila niso tako pomembna, vsaj zame ne, bolj mi je všeč to, da so ljudje, ki jih imam rada ob meni in za mene, ko jih potrebujem, tako jaz gledam na darila, samo ko pa kupujem nekomu drugemu darilo pa vseeno nekako hočem zadeti nekaj kar mu bo všeč. Smešno je kako ljudje razmišljamo, kaj je nam samim pomembno in kako gledamo na nekaj takrat, ko pa obdarujemo koga drugega. Najbolj pomembno je, da ko kupuješ darilo, da se ne obremenjuješ preveč če mu/ji bo všeč ali ne, ker manj ko razmišljaj in si beliš glavo bolj jim je všeč na koncu darilo!