Poslušaj in izvedel boš vse!

Prihaja veseli december in čas obdarovanja. Obožujem ta mesec v letu, ker rada obdarujem moje najbližje. Rada iščem nekaj kar bi jim znalo biti všeč. Pa ne rabi biti to nekaj velikega, lahko je neka malenkost, ampak je lahko res čudovita malenkost.

Za moje najbližje že sedaj vem kaj jim bom kupila, ker sem že izvedela kaj kdo potrebuje (razen če me ne bodo prehiteli in si bodo to že sami kupili, upam da ne, da mi ne uničijo plana). Mojemu partnerju bom kupila uro! Že imam nagledano eno na RocneUre.si, ker namreč enkrat sva s partnerjem bila na sedežni in sva gledala malce Instagram in se nama je pojavil oglas od te spletne trgovine in je on to videl pa je rekel »wooow kera dobra ura«, in takrat sem si jo memorizirala in sem jo že imela, da mu bom to kupila.

Za brata imam nagledano eno denarnico, ker sem tudi izvedela ko smo se pogovarjali katero želi, za sestrično imam nagledano en parfumček, za katerega sem tudi iz pogovora izvedela in tako naprej. V glavnem za vsakega imam nagledano kaj bo dobil. Pa se sploh nisem nekaj trudila izvedeti, kar same ideje s padale samo preko tega ko smo se pogovarjali. Tako da če nimate idej kaj komu podariti, le poslušajte jih in odgovor boste dobili na pladnju, kot jaz!