Ženska! Pokaži se svetu!

Hej, a so tebi OxY naravni lasni podaljški tudi dobri? No, meni so res superca in ne menjam jih za nič na svetu! Jaz sem tip ženske, ko rada menjujem outfite, izglede. Tečno mi je biti venomer enaka, zelo rada eksperimentiram. In enako je tudi z mojimi lasmi. Izjemno rada menjujem barvo las, pač ok, ne vsak mesec, ampak recimo da v enem letu imam dve različni barvi las, pa ne si misliti, da imam zdaj neke žive barve las, da sem tako vpadljiva kot stožec na cesti, ne to ne, rada imam neke nevpadljive barve, nevtralne, normalne, ampak pač, da so toni barv za kakšne odtenke različni, pa malo svetlost in podobno.

Poleg te finte imam tudi to finto, da sem včasih rada kratkolasa, včasih pa me prime, da bi bila dolgolasa. In seveda lasje v enem dnevu ne zrastejo, skrajšajo se lahko iz enega dneva v drug dan, vendar podaljšati se pa res ne morejo. In zato, ko pridejo dnevi, ko hočeš imeti dolge lase se odločim za zgoraj omenjene podaljške, pa še tako naravno izgledajo, da je to res neverjetno, sploh se ne vidi, da to niso tvoji lasje. Res prav super je biti ženska, vsaj jaz sem rada ženska, ker lahko na ženskem telesu toliko eksperimentiraš in ustvarjaš, da je to res neverjetno.

Sama sem obsedena z modo, res jo obožujem in sem lahko še kako hvaležna, da sem se rodila kot ženska. Pa vse čare, ki jih lahko pokažemo, obline, kaj vse lahko narediš z make-upom in nasploh vse, res fantastično. Določene ženske so jezne, ker pač se jim ne da urejati, preveč časa ti vzame to ono tretje, bla bla bla, ampak kaj hočemo, moremo biti vesele da smo kaj smo, moremo se naučiti se ceniti, videti moremo same svojo lepoto in ko bomo same s seboj zadovoljne bo urejanje zate le vsakodnevna rutina katero boš vsako jutro in večer opravljala z največjim veseljem, le sprejeti se moraš in imeti rada!