Po dobri noči se dan pozna!

Kakšne postelje imate raje? Navadne, klasične vzmetnice, extra mehke vzmetnice, ali zelo trde, morda vodne postelje? Hmm… Ko kupujemo novo ležišče je priporočljivo, da se na tem ne »špara«. Res je, da si marsikdo nekaj dragega ne more privoščiti, ampak tudi cenejši artikli so lahko zelo dobri in kakovostni, le na pravem mestu morate iskati. Postelje so res zelo pomembne, da si najdemo tisto pravo kot vizualno mišljeno, kot tudi kar se vzmetnice tiče, saj na njen vsako večer spimo, in dober spanec je zelo pomemben, da dobro funkcioniramo.

Če smo nenaspani, se zbudimo celi trdi, ali pa se celo noč premetavamo, ker nam naše ležišče ne ustreza in če ne ukrepamo na tem vidiku, bo vedno enako, vsako jutro se boste zbudili kot da sploh ne bi šli spali!

Če smo slabo naspani smo tečni, razdražljivi, vsaka malenkost nas spravi v obup, če pa smo naspani kot je treba se že zjutraj zbudimo polni elana, dobre volje, pozitive in komaj čakamo, da se zbudimo, si gremo narediti zajtrk in jutranjo kavico/čajček, ali karkoli druga kar nam je pač najljubše. Naše spanje se odraža skozi cel dan.

Marsikdo, ki se zjutraj zbudi tečen, ker se ni naspal in mu že od jutra gre vse narobe bo krivil vse naokoli, da so krivi, da je rojen pod nesrečno zvezdo, da mu že ni usojeno kaj lepega, da vedno mu gre vse narobe in tako naprej v nedogled. In vse druga je nato krivo, samo glavni vzrok slabe volje – spanec, to pa ni krivo. Tako, da če vidite, da je vaš spanec res slab, razmislite, da je morda čas, da si omislite novo ležišče. Na spancu se odraža vaš celoten dan.