Ali le razmišljaš, ali tudi kaj narediš?

Poznate kakšne izdelke iz pleksija? No, iz tega se lahko naredi res marsikaj. Pleksi okvirček jaz pravim, kamor lahko dajemo kakšne letake, potem pleksi zaslon, karkoli res za opremo trgovin, gostiln in tako naprej. Danes lahko dobiš vse kar ti srce poželi, le če imaš domišljijo in denar.

Vendar si lahko zamislite, kako poteka izdelava kakšnega elementa iz pleksija. Če nimaš niti malo prestave se ti zdi to nemogoče narediti, da je težko kot ne vem kaj, ampak, ko pa se dejansko ukvarjaš s tem in si v tem poslu dan za dnem pa ti je to že takšna rutina in bi lahko en zaslonček naredil že z zaprtimi očmi pa bi prav tako prišlo ven top! Poznam tudi ogromno primerov, ko imajo ljudje vizijo kaj bi imeli radi, ampak tudi ne vedo h komu se obrniti, da bi kaj takšnega naredil.

Potem so tudi primeri, ko bi nekaj imeli, ampak se jim niti za milimeter ne da prestaviti iz cone udobja in da bi sploh razmislili kaj hočejo imeti, da bi kdo lahko to izvedel v otipljivo. Pač, smo ljudje, tisoč in en različen primer, takšno je življenje. Določeni so polni adrenalina, elana, skoz bi nekaj delali, drugi bi nekaj imeli, ampak se jim ne da iti iz svoje cone udobja in niti se jim ne da razmišljati kaj in kako. Pač ja, ljudje smo si zelo različna bitja, kajne?