Stenski nosilci zastav

Kakšen tip človeka ste vi? Ko je kakšen praznik, ali izobesite ven na steno našo zastavo? Ali ste bolj tip človeka, ki se pretirano ne ubada s temi rečmi? Pri nas doma smo se odločili, da bomo začeli izobešati zastavo, vendar nismo imeli urejeno, da bi lahko obesili le to. Stenski nosilci zastav pa se tudi dobijo, tako da sem hitro enega kupila in sedaj le še zastavo, tako da ko pride kakšen praznik bomo to malce obešali, zakaj pa ne. Sprva se nam doma ni dalo ubadati s tem, ampak sedaj pa smo malce spremenili mnenje in smo rekli, pa da bomo to naredili, zakaj pa ne.

In tudi to, se vam zdi, da se ljudje danes več ne znamo družiti, kot je to bilo včasih. Včasih se mi zdi, da smo bili bolj povezani, bolj veseljaki, bolj smo si znali narediti lep dan kot pa sedaj. Zadnje čase pa se mi zdi, da venomer poslušaš kako se kregajo, pobijajo med seboj, ni več pravih zabav, če so že kakšne zabave je vsak na svojem telefonu, ne znajo več plesati, peti, ampak samo da se čimprej gre domov.

Imate tudi vi takšen občutek, kajti jaz ga imam, ali pa je samo pri nas tako. Kajti vem, da smo včasih bili kot družina s sorodniki mnogo bolj povezani, zadnja leta pa je vse skupaj kar nekaj. Plus tega še sedaj politiki in zdravstvo še bolj razdružujejo ljudi zaradi virusa in je še bolj slabo kot je tako že bilo. Zato pa smo mi doma rekli, da bomo pa začeli ponovno malce dajati na druženje, zabave, malce tradicije in ja, nekdo more začeti, da se začne kaj premikati in izobešena zastava je prvi premik, hehe.