Zakaj ne govorimo o seksu spontano?

Spolnost je neka čisto normalna, naravna stvar, katere se noben ne bi smel sramovati oz. mu ne bi smelo biti težko govoriti o njej, vendar je še vedno preveč takšna »tabu« tema in je ljudi sram govoriti o tem, čeprav dobesedno vsi to počnemo, se ukvarjamo s spolnostjo na takšen ali drugačen način. Kateri se še ne se v prihodnosti še sigurno bodo, določeni se skozi, spet tretji pa kaj druga, ampak vsi vsaj pomislimo na to, če že ne delamo nič kaj. V sex shop BTC pa lahko vsi najdemo stvari za popestritev našega spolnega življenja. Če komu to rečeš se le nasmiha in si mislijo fuj, joj daj kaj govoriš o tem, kaj kupuješ tam, fuj, fuj. Vse je res tako strah govoriti o tem kar je resnično smešno kako lahko imaš pred takšnimi stvarmi problem se javno izražati.

To bi se ljudje mogli naučiti govoriti odprto, enako kot se odprto pogovarjamo kaj smo danes jedli za kosilo, vendar je seveda problem ta ker je to neka intima in velikooooo jih ima velike zadržke pred govoričenjem o intimi.

Tudi to je meni osebno smešno, kako se ljudje venomer skrivamo, ženske recimo svoje prsi, svoje mednožje, a vsi smo enaki če gledamo teoretično pa vseeno nas je sram pokazati košček našega telesa. Vendar ja, lažje je nekaj reči kaj in kako kot pa to tudi storiti. Morda bo spolnost in telo vedno neka problematična tema v družbi, morda pa tudi ne, pustimo se presenetiti kako bo čez nekaj časa, morda pa se bomo kdaj lahko pogovarjali o tej temi tako kot se pogovarjamo sedaj kaj smo jedli za kosilo.