HEJ! Stanje je resno…

HEJ! Se zavedaš, da je lahko tvoje stanje resnično resno? Najbrž si misliš, pa kje je stanje resno? No naj ti povem, da če nečesa ne rešiš pravi čas se ti lahko to maščuje, in to je spolnost. Če začne v postelji vse skupaj pešati, ni več to to moreš pravi čas ukrepati in naj te ne bo sram vprašati za nasvet, da ti nekdo pomaga, svetuje.

Če na primer tvoje spodnje orodje ni več tako trdo kot je treba je pač potrebno poseči po določenih izdelkih. In ne sekiraj se, če imaš trenutno težave in ne stoji kot je treba, veš kaj vse stres uničuje, tako da če si veliko pod stresom, imaš takšno službo, te doma pestijo kakšne denarne težave in iščeš rešitve ali kakršne koli drugačne težave, vse to lahko vpliva, da tudi v spolnosti ni več tako kot bi moralo biti. Saj to ja vsi vedno, da ta neprijeten stres, to je največji ubijalec, tako mu jaz pravim! In če imaš težave poglej med izdelki kamagra in lahko si pomagaš.

Zakaj bi se mučil, ko si tako že pod stresom, če te kaj jezi in pesti, ne dovoli si da te bo še ta zadeva morila, to ko ni potrebno da te. Vsaj pri tej zadevi uživaj, naj te sprosti, kajti ja, bodimo realni, seks sprošča, in pozabimo na vse težave in vse. Skušajte si najti tudi kakšne druge stvari, ki vas pomirjajo, kjer pozabite na vse tegobe tega sveta.

Recimo druženje s prijatelji, ko si s prijatelji, ljudmi s katerimi se lahko kaj pogovarjaš pozabiš na vse težave, potem tek, pohodi, da smo v naravi, telovadba nasploh, vse to nam daje tudi posledično še več energije in nam pomaga priti iz težavnih situacij, samo najti moramo TISTO, kar vidimo, da nam pomaga pri oz. za sproščanje, to pa ve vsak zase oz. mora ugotoviti vsak sam, kajti druga xy oseba ne more za nekoga reči, to pa bo tebi ugajalo za sproščanje, ker preprosto ne moreš vedeti kaj drugemu ugaja. To kaj tebi ugaja ni rečeno, da bo tudi drugim.