Počasi se daleč pride…

Kakšna dela so tebi zanimiva? Kaj bi ti v življenju delal, če bi delal in bi lahko karkoli delal oz. delala? Vsak ima poklic katerega si že od malih nog ali pa vsaj iz srednje želi delati, samo pač včasih ne moremo dobiti točno tistega kar želimo, lahko pa se potrudimo in dobimo nek »približek« temu kar bi resnično radi delali. Velikokrat pa se zgodi, da delamo kar nekaj časa nekaj slabega oz. pač ne nam najbolj ljubega in šele čez leta leta lahko pridemo do našega sanjskega poklica.

Ne pridemo vedno takoj do tiste top zadevice, včasih je potreben čas, vendar pri ljudeh je problem, ker smo preveč nestrpni in hočemo vse takoj, včasih še malo počakamo in se trudimo čakati, ampak ko pa malce predolgo čakamo pa se nam več ne da in smo že resnično nestrpni in hočemo vse takoj. Sploh za delo je zelo pomembno, da si najdemo kakšno takšno, da v njem uživamo, da nam ni težko iti na delo, da nam ni težko opravljati tistih 8 ur.

Ker, če smo nekje resnično s težavo se nam bodo dnevi vlekli v nedogled in nikoli ne bo konca pa če se še toliko trudimo ne bo konca. Res je, da nam ne bo morda vsako delo všeč, ampak super pa je, da nam ni težko iti na delo. Tisto »the one« delo enkrat bo prišlo, samo upanje moramo imeti, da bo prišlo in bo!