Miele: Indukcijska kuhalna plošča

Doživite kreativnost na povsem novi ravni. Odkrijte najbolj inovativno kuhalno linijo doslej. Predstavljamo vam Mielejevo generacijo 7000. Odkrijte več kuharskih inovacij kot kadarkoli doslej. Spoznajte najnovejšo indukcijsko kuhalno ploščo, ki ji ni para.

Pravi ritem vodi še tako začetniškega kuharja do popolnih kreacij. Indukcijska električna kuhalna plošča generacije 7000 pri učenju in copranju v kuhinji omogoča vso svobodo, ki jo potrebujete. Odlikuje jo inovativna fleksibilnost. Kuhalna plošča z inteligentnim prepoznavanjem posode zazna, če premaknete posodo in se skupaj z njo premika po celotni površini. In to s prej določeno temperaturo! Po zaslugi inovativnega dizajna površine, lahko svoje posode skoraj neslišno premikate po celotni kuhalni plošči. Dobrodošli v prihodnosti.

Predstavljamo funkcijo Con@ctivity, ki omogoča ohranjanje nadzora med kuhanjem. Napa se tako avtomatsko odzove na prav vsak, še tako majhen korak kuhanja. Medtem, ko se vi posvečate svoji mojstrovini, se osvetlitev in moč odsesavanja sopare povsem samodejno prilagajata.

Čemu indukcijska kuhalna plošča? Z njeno pomočjo lahko izkoristite vse svoje kuharske atribute. Segreje in ohladi se hitreje kot katerakoli druga kuhalna plošča, zato je kot nalašč za vse, ki včasih nimajo dovolj časa za pripravo hrane. Natanča temperatura in doseganje vrhunskih rezultatov nista glavni vrlini Mielejeve indukcijske kuhalne plošče, pač pa poskrbi, da je vedno na tekočem s svetovnimi kuharskimi trendi.

Na indukcijsko kuhalno ploščo generacije 7000 znamke Miele, zvesto prisega vrhunski kuhar s tremi Michelinovimi zvezdicami, Kyle Connaughton:

»Pri tej indukcijski plošči se mi zdi najboljše to, da lahko na njej delamo toliko različnih stvari hkrati. Doslej nam tehnologija še ni omogočala, da bi se v kuhinji gibali s takšno eleganco in takšno uravnoteženostjo – vendar je to natančno tisto, kar kuharji želimo. Rezultat je ujet trenutek dneva, najboljše, kar nudi sezona, razdeljeno na več majhnih jedi. Kreacija, pri kateri človek okusi vsako posamezno aromo, vsak element pa je natančno toplotno obdelan ter umetniško predstavljen.«