Kaj narediš, ko vidiš na drugem nekaj lepega, kar ti je všeč?

Ženske in moški smo si kar različna bitja bi lahko rekli. Ne na vseh področjih v življenju, ampak v kar veliko pa.

Ena od stvari, ki smo si kar različni je kar se tiče urejanja. Ne me narobe razumet, so tudi razlike vsekakor, ampak če gledamo na široko in kot celoto kako je ponavadi. Ni pa rečeno, da je pri vsakem tako! Da ne bo kakšne pomote, hihi. No, ženske se rade lepotičimo, rade smo skoz urejene, lepe, sexy. Po večini kar veliko časa preživimo pred ogledalom in rade smo lepe tako zase kot za naše boljše polovice kot tudi za vse druge ljudi. Seveda, da nam je všeč, da če gremo po mestu in se kdo ozre za nami ter slišiš ko reče kdo, joj kakšne lepe lase pa ima ta, si vesela, kajne?

Ali pa joooj, kako dobro jaknico ima, kako hudo uro, le kje je to kupila, in spet si srečna, se počutiš še bolj priljubljeno, ni tako? In ko dobivaš lepe komentarje vedno ali pa vsaj vsake toliko časa imaš še bolj željo skrbeti zase inn dati nase kar se da najlepše reči in tako tudi dobivaš na še več samozavesti. In zato je lepo biti ženska na nek način, veliko stvari imamo za pokazati, lahko pokažemo svetu našo lepoto. In ne, da moški tega ne zmorejo, seveda da lahko, ampak v večini smo ženske tiste, ki o opažamo stvari na drugih ženskah, ker so nam všeč in ker bi jih hotele imeti. Vidiš na eni, ko gre mimo dobro torbico, seveda da se boš obrnila in prečekirala al?

Ali pa opaziš kako dobra ženska ročna ura je na njej, ti pa kaj podobnega še videla nisi in ali jo boš šla vprašati kje jo je kupila, ali pa boš nato doma prebrskala cel splet, da jo boš mogoče našla. In ja, lepotičenje ni samo da si lep zase (kar je absolutno najpomembneje), ampak tako tudi drugim pomagamo, da najdejo stvari, ki so jim všeč na nek način. Pa plus tega, če si v kakšni službi, kjer imate sestanke in podobno in si urejena, zelo urejena, do neke normalne meje, ne preveč urejena, seveda da imaš večjo samozavest nastopati kot pa da bi prišla na sestanek neurejena, lasje razmršeni, brez makeupa, v neki razpotegnjeni majici in hlačah, hmm tako bi bila pa verjetno manj samozavestna, ne? Tako da vsak dan namenite trenutke zase, se urejajte in bodite vesele, da ste kar ste, da ste ženska, in živite življenje na polno!