Miele Triflex HX2 in HX1 Facelift

Prah, spoznaj Mielejev najmočnejši brezžični ročni sesalnik doslej. Inteligenten, fleksibilen in poln moči. Čas je, da se poslovite od trdovratnih madežev in delcev prahu. Čas je za novo ero – za ero Miele Triflex HX2 Facelift.

Miele preseneča iz leta v leto. Tokrat svetovnemu trgu predstavljajo novost, ki bo še tako zahtevno gospodinjo sezula s čevljev. Ročni sesalnik je nepogrešljiv pripomoček vsakega gospodinjstva, saj je izjemno uporaben ter enostaven za upravljanje. Pa vendar se zdi, da je kabla, ki se ovija za njim vedno več in ta nam je pogosto v napoto, kar vpliva na kvaliteto opravljenega opravila. Miele je slišal godrnjanje nezadovoljnih uporabnikov, zato tokrat predstavlja najmočnejši brezžični ročni sesalnik kadarkoli.

Novi Triflex HX2 Facelift omogoča najboljše čiščenje talnih površin daleč naokrog. Posebej široka električna krtača Mielejevega najnovejšega sesalnika tako v najkrajšem možnem času odpravi vse sledi prahu in prašnih delcev, za piko na i pa poseben tok zraka poskrbi tudi za izjemno sesalno moč. Dotična inteligentna krtača kot bi mignil povsem samodejno prepozna vrsto talne obloge, kar pomeni, če sesate preprogo, se bo zmogljivost bistveno povečala kar sama od sebe. Brezžični ročni sesalnik odlikuje filter HEPA AirClean Lifetime, ki s svojo odlično sposobnostjo zadrževanja prahu poskrbi za čist zrak v prostoru. Dokazano zadrži kar 99,9 % vseh drobnih delcev.

Glede na kakovost brezžičnega ročnega sesalnika lahko predvidevamo, da se posoda za prah kaj hitro napolni. K sreči je praznjenje le-te izjemno preprosto. S funkcijo Twist2Open se boste posesanega prahu znebili z zgolj enim samim zasukom. Posoda se takoj odpre in prah lahko udobno stresete v koš za smeti.

Miele Triflex HX2 Facelift je kot nalašč tako za velike kot tudi za majhne površine. Koncept konstrukcije sesalnika se povsem optimalno prilagodi vsem vašim potrebam in željam. Želite na primer posesati večji prostor? Zmogljivo enoto PowerUnit pritrdite na spodnji del aparata. Če omenjeno enoto pritrdite v zgornje območje sesalnika, lahko brez večjega napora sesate tudi pod nizkim pohištvom ali na stropu sobe. PowerUnit nenazadnje lahko uporabljate povsem samostojno, kar omogoča hitro in učinkovito sesanje pohištva ali avtomobilskih sedežev. Zaradi majhne teže pa se sesalnik popolno prilega v vašo roko. Za kratke premore med sesanjem pa je na voljo tudi funkcija odlaganja.

Ko s sesanjem zaključite, Triflex HX2 Facelift lahko enostavno pospravite na stensko stojalo. Le-ta omogoča, da je trodelni sesalnik varno shranjen in pripravljen na naslednje podvige. Za piko na i pa s tem prihranite nekaj dodatnega prostora, ki ga lahko izkoristite za druge stvari.

Spoznajte pa tudi našo posodobljeno različico brezžičnega sesalnika Triflex HX1 Facelift.