Izpadanje las

Lasje, lasje, lasje. Z njimi so nenehne težave! Ali nas ne ubogajo tako kot mi želimo, kajti vedno je tako, da ko imamo kakšne rojstne dneve, zabave, poroke in tako naprej, ko bi morale izgledati fenomenalno ravno takrat pride do tega, da nas lasje ne ubogajo. Potem je tukaj tudi izpadanje las, ki lahko tako ženskam kot moških delajo velike težave in včasih kar dolgo traja, da to tudi preprečimo. Niti ena od teh dveh kombinacij ni prijetna, tako izpadanje las, kot da nas lastni lasje ne ubogajo.

Posebej ženske velikokrat gledamo te filmske zvezde iz filmov, ali pa pevke, kako imajo lepe lase, vedno jim stojijo točno tako kot morajo, noben las ne štrli in vse je popolnoma tako kot je treba. Tem zvezdam je veliko žensk ljubosumnih, tudi jaz sem med njimi. Se vidi, da vsak drug dan ali pa celo vsak dan hodijo k frizerju, si to lahko privoščijo, da so vedno tako popolne.

Ampak tudi me navadne ženske lahko sanjamo in upamo, da bomo enkrat tudi me izgledale tako super! Če njim uspeva lahko nam tudi, pa nam ni treba vsak dan k frizerju. Ampak res pa je, da ti nekdo drug lepše naredi pričesko kot pa človek sam, ampak tudi same lahko naredimo vse popolno, če to le želimo!