POCENI ŠPORTNI COPATI

Športni copati so del športne opreme, lahko pa jih uporabljamo tudi kot standardno obutev. Cene teh znajo biti visoke, zato smo pozorni na to, da so čim bolj poceni, hkrati pa ne smemo zanemariti kvalitete. Poceni športne copate najdemo tako v klasičnih kot tudi spletnih trgovinah.

Poleg nizke cene nas zanimajo tudi kakovost copatov, velikost, materiali, iz katerega so narejeni, zračnost, videz ter za katere športe so primerni.

Za tek v naravo uporabljamo tekaške športne copate, za igranje tenisa teniške copate, za košarko so najbolj primerne košarkarske in za pohod v hribe pohodne športne copate. Včasih potrebujemo več različnih športnih copatov, zato moramo biti pozorni tudi na njihove cene. Na izbiro imamo športne copate znamk Adidas, Puma, Nike, Reebok in druge.

Na trgu se pojavljajo številni ponaredki teh znamk, zato je dobro, da copate kupujemo pri pooblaščenih prodajalcih. Takšne copate kupimo z računom, zato jih lahko zamenjamo v primeru, če nam enostavno niso všeč.

Poleg ugodne cene je najbolj pomembno to, da se v njih počutimo dobro, nas ne tiščijo in da so nam vizualno všeč. Najbolje je, da športne copate preizkusimo v eni od prodajaln, kjer nam prodajalci pomagajo pri izbiri najbolj primernih, potem pa skušamo na spletu najti nižjo ceno.